luni, 22 martie 2010

Contact

Emil Moise
tel. 0747 034431
email: emfilia@yahoo.com

13 comentarii:

  1. BOU mai esti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. tu nu te-ai saturat sa fii in fiecare zi penibil?
    ce ai rezolvat cu icoanele? NIMIC, iti spun eu. BOULE, BOULE< BOULE de mii de ori Boule
    imi este rusine ca esti buzoian
    GUNOIULE!HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TAMPITULE, RATATULE!

    RăspundețiȘtergere
  3. NU MI SE PARE CORECT DEMERSUL PE CARE-L FACETI. MACAR DIN COLEGIALITATE AR FI TREBUIT SA VA FACETI MAI PUTIN VIZIBILE OPINIILE.E NORMAL CA PROFESORII SA ISI APERE DERPTURILE SI II SUSTIN CHIAR DACA MOMENTAN NU MAI FAC PARTE DINTRE EI. INSA LIMBAJUL CELOR CARE COMENTEAZA MAI SUS.....ESTE INCREDIBIL. SPER DOAR CA ASTIA NU SUNT PROFESORI, CA ALTFEL O SA NE FIE FRICA SA NE LASAM COPIII LA SCOALA CA VOR FI ASTFEL JIGNITI. SAU POATE MA GANDESC CA BANII LE-AU LUAT MINTILE BIETILOR OAMENI..

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate Domn,

    Da, ma bucur ca ati sesizat asta si anume faptul ca unele persoane care se pot exprima asa au sjuns cadre didactice. Se impune clar o schimbare a legii invatamantului si in sensul filtrarii mai cu atentie a persoanelor care ajung sa predea copiilor. In calitate de cadru didactic ma intreb tot timpul de ce ajung copiii atat de vulgari si violenti. Mesaje ca cele de mai sus imi raspund la intrebare, din nefericire, cu asupra de masura...
    Ca sa va raspund: in primul rand demersul meu viza drepturile copiilor, care, in acest caz, au fost brutal incalcate. In al doilea rand, cum adica din colegialitate nu trebuia sa imi fac publice opiniile? Pai, din colegialitate le-am facut publice. Pt ca le-am spus colegilor mei ca demersul lor e nelegal si ca asa nu ai cum sa castigi o lupta in revendicarea unor drepturi. Demersul meu vine in sprijinul revendicarilor profesorilor si nicidecum in detrimentul acestora.
    Cred ca opiniile mele exprimate pe blog, dar si in raspunsurile la comentariile de la rubrica "Intrebari si sugestii" sau in cele de pe forumul MEC arata cu asupra de masura asta. Si nu vad de ce nu se intelege ceva ce e foarte clar, ca nu sunt impotriva revendicarilor salariale ale cadrelor didactice, ci dimpotriva.

    O zi placuta!
    Emil Alexandru Moise
    p.s. Auzeam azi la unul din posturile locale ca ar fi o intentie a sindicatului de a se adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului. Pai, aceeasi curte a confirmat 100% demersul meu privind simbolurile religioase in scoli in cauza Lautsi contra Italiei, pronuntata in noiembrie 2009, prin care a decis ca in institutiile publice, iar in scolile publice in mod special, nu este permisa afisarea simbolurilor religioase! Poate ca citeste si domnul care avea nelamuriri, mai sus, dar si probleme cu limbajul si comportamentul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Emil Moise are dreptate. Protestul cadrelor didactice este ilegal.
    Felicitari domnule Emil Moise.
    Rusine astor guvernanti care isi bat joc de cadrele didactice. Niciun guvern nu a facut nimic pentru noi Ne-au ingenunchiat de fiecare data cand am venit cu anumite revendicari privind salariile.
    Nu sunt de partea ISJ Buzau si nici de partea Ministerului Educatiei. Sunt de de partea legii conceputa de ei, pentru ei si in defavoarea noastra.
    Acesta este un conflict de drepturi care se solutioneaza numai pe calea instantei. Numai in cadrul conflictului de interese se poate apela la greva. Asa mentioneaza Legea nr. 168/1999 privind solutionarea conflictelor de munca. Cititi Legeas pentru a intelege ce este acela conflict de drepturi precum si acela de conflict de interese.
    Consider ca demersul cadrelor didactice este tardiv. Trebuia sa luam atitudine inca din luna septembrie a anului 2009, atunci cand s-a inceput anul scolar.
    Toate cele bune
    Andrew Adam

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara domnule Andrew Adam,

    Va multumesc pentru felicitari! Si spor la treaba! Sper sa reusiti!
    Emil Alexandru Moise

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara,
    Va multumesc din suflet pentru ca ati avut taria sa apareti pe micul ecran si sa analizati corect situatia profesorilor,sa aparati drepturile copiilor care au fost privati zilele acestea de dreptul la invatatura, prinsi fiind intre rafuielile dintre inspectorat si capii sindicatelor profesorilor. Sunt un parinte disperat care nu doreste altceva decat sa-si vada copiii din nou la scoala si ca mine sunt nenumarati parinti carora le este frica sa protesteze in vreun fel de teama ca vor suporta consecintele exact cei nevinovati,adica copiii.
    Indiferent care erau nedreptatile ce au fost comise, modul de protest a fost unul total neadecvat.
    Va multumesc ca existati ,D-nule Profesor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt elev la un liceu din Buzau, si nu mi se pare uman si corect ca un copil sa stea la scoala timp de 8 ore sa aiba un prgram atat de incarcat(ora are 75 de minute ,iar pauza 5 minute)sunt de acord cu demersul pe care il faceti. Mi se pare unul foarte bine fondat. FELICITARI IN CONTINUARE!!! Si poate eforturile dumneavoastra nu vor ramane fara raspuns.Liceul de care ziceam putin mai devreme este LPS Buzau.Cu respect... un elev ce invata in anul 2010 in niste conditii mai proaste decat a strabunicilor nostri. VA MULTUMESC!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara!
    Ma bucur ca mi-ai scris si imi pare bine ca ai un discurs atat de coerent!
    Te rog sa recomanzi adresa blogului meu la cat mai multi copii si parinti si sa le spui sa o recomande la randul lor la si mai multi copii. Ar fi bine sa citeasca scrisoarea deschisa adresata catre elevi cat mai multi copii si parinti. O puteti imprima si da din mana in mana!
    Aveti drepturile pe care le-am mentionat acolo! Va pot spune ce puteti face pt ca orele sa nu se recupereze in timpul vostru liber! Stiu ca sunteti obositi, dar trebuie sa luptati pt drepturile voastre, caci in afara de mine nu mai lupta nimeni!

    Toate cele bune,
    Emil Alexandru Moise

    RăspundețiȘtergere
  10. Dvs aparati si drepturile elevilor/ale copiilor?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara,

    Desigur, apar si drepturile copiilor, dupa cum se poate vedea daca ati citit ce am publicat pe acest blog!
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. felicitari pentru ceea ce faceti. poate colaboram cumva, vreau sa demarez la ramnicu sarat un proiect interconfesional!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara,

    Multumesc pentru felicitari!
    Emil Moise

    RăspundețiȘtergere